Hvorfor et MikroHus?

SMÅ HUSE TIL STORE DRØMME

Ideen til MikroHus opstod da vi selv begyndte at undersøge mulighederne for en lille hyggelig tilbygning i haven. Egentlig var tanken et hjemmekontor med plads til overnattende gæster – men drømmen voksede, og pludselig levede vi i drømmen om et smukt helårsbolig, men som MikroHus

Men hvordan finder man så ens drømmehus og hvordan kan man være sikker på en pris, der er lige så lille som huset? 

Det første problem vi stødte på var manglen af gennemsigtighed. Vi lagde et kæmpe researcharbejde i at indhente tilbud og priser, og da vi endelig fik dem var de fyldt med skjulte omkostninger. 

Det første benspænd, var en kæmpe udfordring og det er netop denne forvirring MikroHus vil gøre op med. 

Vores priser er uden ekstra omkostninger og der står intet med småt – isolering, rør og kabler til vvs, kloak og el-tilslutninger er inkluderet i prisen.

Det skal dog bemærkes at håndværksudgifter til selve tilkoblingen til el- og kloaknet må man selv stå for

Nu er det sådan at man ikke uden videre må opsætte en tilbygning eller anneks og at mængden af tilladelser, lokalplaner og servitutter kan være lidt af en jungle – Derfor tilbyder MikroHus gratis rådgivning samt hjælp og dokumentation til den eventuelle byggetilladelse der kræves for at opsætte et MikroHus på den ønskede grund – og det spiller ingen rolle om du ønsker at dit MikroHus skal benyttes som anneks, spa, tilbygning, sommerhus, kolonihave eller helårsbeboelse.

Hvis du vil have en gnidningsfri oplevelse uden skjulte omkostninger skal du vælge dit nye tiny house hos MikroHus

Et MikroHus er den bæredygtige drøm om downsizing, eller et smukt grønt alternativ til en helårsbolig, sommerhus, udbygning, hjemmekontor - ja, drømmen er din

Et MikroHus er bæredygtigt og det samme er prisen

KARLA